ماده ۱۲
جلسات مجلس خبرگان ، با حضور دو سوم کل خبرگانی که می باید انتخاب گردند ، رسمیت می یابد .
ماده ۱۳
مصوبات مجلس خبرگان ، با موافقت نصف به علاوه یک حاضران ، معتبر است ، مگر در مورد تعیین رهبر که موافقت دو سوم حاضران معتبر می باشد .
ماده ۱۴
جلسه افتتاحیه ، به وسیله هیأت نظارت مرکزی ، با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز می گردد ، سپس رئیس هیأت نظارت ، از هیأت رئیسه سنی – که قبلاً بر مبنای شناسنامه تعیین شده اند – دعوت می کند تا به جایگاه مخصوص روند و اداره جلسه را به عهده گیرند .
تبصره – هیأت رئیسه سنی ، مرکب است از رئیس ، نایب رئیس از سالمندترین و دو منشی از جوانترین اعضای حاضر در جلسه .
ماده ۱۵
صورت جلسات به وسیله نوار ، ضبط و بوسیله تندنویس ، پیاده می شود و به امضای رئیس یا نایب رئیس می رسد .
صورت جلسه انتخاب رهبر ، باید به امضای همه اعضای حاضر در جلسه برسد .
ماده ۱۶
در آغاز نخستین جلسه رسمی ، خبرگان مراسم تحلیف را بدین صورت برگزار می کنند :
‹‹ ما ، در برابر قرآن مجید و مردم شریف ایران ، به خدای متعال ، سوگند یاد می کنیم که در ایفای وظیفه سنگینی که به عهده داریم ، یعنی ، تشخیص و معرفی بهترین فرد ، برای مقام والای رهبری امت ، خود را در پیشگاه مقدس خداوند و در برابر ملت غیور ایران ، مسئول بدانیم و کوچکترین مسامحه و خیانت را روا نداریم . ››
ماده ۱۷
هیأت رئیسه سنی بلافاصله به انتخاب هیأت رئیسه دائم ، می پردازد .
ماده ۱۸
هیأت رئیسه دائم ، نیز مرکب است از ۴ نفر : رئیس ، نایب رئیس و دو منشی که برای مدت دو سال با رأی گیری مخفی و اکثریت نسبی انتخاب می شوند .
ماده ۱۹
مجلس خبرگان سالی یکبار حداقل به مدت دو روز ، اجلاسیه رسمی دارد .
ماده ۲۰
در مواردی که هیأت رئیسه لازم بداند ، یا ده نفر از اعضا کتباً پیشنهاد کنند ، اجلاسیه فوق العاده تشکیل می شود .
ماده ۲۱
وظیفه مجلس خبرگان در اجلاسیه های عادی خود ، اجرای اصل یکصد و یازدهم قانون اساسی و به بحث و تبادل نظر درباره مسائل مربوط به رهبری و تبادل نظر برای یافتن بهترین شیوه عمل در جهت ایفای این مسئولیت خطیر و پیشنهاد آن به مقام رهبری می باشد .
ماده ۲۲
این قانون در بیست و یک ماده و شش تبصره ، در جلسه مورخه ۱۰/۷/۱۳۵۹ فقهای شورای نگهبان ، تنظیم و برای تصویب نهایی به پیشگاه امام امت تقدیم گردید.