آیین نامه نحوه پرداخت حق الزحمه مجریان و ناظران انتخابات

ماده ۱ – به منظور اجرای بهینه قوانین انتخابات اعم از انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات شوراهای اسلامی، حق الزحمه مقطوع عوامل اجرایی و نظارتی از جمله انتخابات برگزار شده در سال ۱۳۸۶ و مرحله دوم در سال ۱۳۸۷ از محل اعتبارات مصوب شورای نگهبان و وزارت کشور به شرح زیر تعیین و ملاک محاسبه قرار می گیرد:
الف – حق الزحمه کلیه عوامل اجرایی و نظارتی به ازای هر نفر سیصد هزار ( ۳۰۰.۰۰۰ ) ریال به ازای هر روز و حداکثر تا سه روز.
ب – حق الزحمه هر یک از اعضای هیئت های اجرایی و نظارتی در حوزه انتخابیه اصلی در هر دوره شش میلیون ( ۶.۰۰۰.۰۰۰ ) ریال.
ج – حق الزحمه هر یک از اعضای هیئت های اجرایی و نظارتی در حوزه انتخابیه فرعی در هر دوره چهارمیلیون ( ۴.۰۰۰.۰۰۰ ) ریال.
د ـ ارقام فوق برای انتخابات های بعدی با پیشنهاد مشترک وزارت کشور و شورای نگهبان و تصویب هیئت وزیران قابل تغییر است.
هـ – مطالبات حق الزحمه افراد یادشده در سالهای قبل از سال ۱۳۸۶ براساس دستورالعمل موضوع بخشنامه شماره ۹۴۶۴۶/۳۵۹۴۱ مورخ ۹/۸/۱۳۸۵ معاون اول رییس جمهور محاسبه و از محل فوق پرداخت می گردد.
و – دستگاه های اجرایی حق پرداخت مازاد بر حق الزحمه مقطوع انتخابات تحت عنوان اضافه کار و یا پاداش از محل اعتبارات عمومی کشور را ندارند.
ز – تقدیرنامه های صادره از سوی رؤسای هیئت های نظارت شهرستان و استان از نظر برخورداری از مزایای مترتب بر آن به ترتیب معادل تشویق نامه فرماندار و استاندار می باشد.
ماده ۲ ـ دستگاه های اجرایی موظفند با نیروهای مأمور خود مطابق با احکام مقرر در قوانین انتخابات ( حسب مورد ) رفتار نمایند.
ماده ۳ – وزارت کشور و شورای نگهبان اعتبارات موردنیاز حق الزحمه مقطوع را متناسب با نوع انتخابات در بودجه سنواتی پیش بینی و به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ارایه نمایند.
ماده ۴ – کلیه موارد مغایر با این آیین نامه در امور پرداخت حق الزحمه انتخابات لغو می گردد.